Anmodning om (=krav om) perimertri

Perimetri

Så fandt man fra politiet på, at jeg skal til øjenlægen igen-igen (det er fantastisk så mange gange jeg efterhånden har været hos øjenlægen, helt uden at have problemer med øjnene 🙁 ), denne gang for at få foretaget en såkaldt perimetri, som er en undersøgelse af synsfeltet.

Det skal naturligvis i retfærdighedens navn bemærkes, at politiet også skriver, at såfremt jeg ikke ønsker at få mine kørekort i kategorierne C og D fornyet, behøver jeg ikke at få foretaget denne undersøgelse, da jeg på det foreliggende grundlag kan få alle mine kategorier i A, B og B/E samt erhvervskørekortet – det sidst nævnte var jo sådan set det eneske jeg ønskede fornyet, alle mine andre kategorier gjaldt indtil den 27. maj 2022, så der var sådan set ingen grund til at søge disse fornyet 🙁

This entry was posted in Kørekort. Bookmark the permalink.