Brev fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

læge

I dag fik jeg så et brev fra Styrelsen for Patientsikkerhed.
Brevet var dateret den 16. maj, det var kørt igennem frankeringsmaskinen den 19. maj og altså leveret i min brevkasse i dag den 24. maj…
Jeg er godt klar over, at PostNord leverer som vinden blæser, men gad vide hvad tiden er gået med i styrelsen fra den 16. til den 19.??
Nå, indholdet var noget af en overraskelse!
Brevet identificerer sig selv som et svar på min klage, men man tager overhovedet ikke stilling til klagen??
Til gengæld kommer man med den højst komplicerede oplysning, at man åbenbart ikke aner hvad man mente for 10 minutter siden, da man ikke ved det:

Styrelsen skal oplyse, at Politiet er myndigheden i kørekortsager og at styrelsen alene rådgiver Politiet på baggrund af de af Politiet fremsendte helbredsoplysninger.

Styrelsen opbevarer ikke oplysning om konkrete kørekortsager, da alle oplysninger altid sendes tilbage til politiet sammen med vores anbefaling.

Jamen!!

Derfor kan jeg ikke få aktindsigt hos styrelsen!!

Da Styrelsen for Patientsikkerhed iflg. det offentlige virksomhedsregister er en “statslig administrativ enhed” går jeg da ud fra, at styrelsen er underlagt de samme regler for notatskrivning osv., som alle andre offentlige virksomheder?

Man kan jo ikke ud fra politiets materiale se, hvem i styrelsen der har behandlet sagen, hvad man evt. har debatteret inden afgørelsen osv. osv.

Jeg er klar over, at styrelsen ikke formelt bestemmer hvad politiet skal mene i en kørekortsag, men styrelsen råder politiet og politiet følger så disse råd.

Jeg må forske lidt mere i, om ikke styrelsen har en notatpligt og dermed også en pligt til at gemme oplysninger – den der med “det har vi slettet” virker usædvanlig lyssky…

Nå, men jeg klagede jo også – og jeg ser ikke så meget som en stillingtagen til denne klage!

This entry was posted in Kørekort. Bookmark the permalink.