Første brev fra politiet siden 11. november

Jeps!
Så landede der sørme et brev fra politiet, formodentlig som følge af ombudsmandens brev?

Man oplyser for det første, at Færdselsstyrelsen den 30. november har hjemvist sagen. Det har jeg været klar over et stykke tid 🙂

Herudover fortæller de, at de for et par dage siden har ophævet inddragelsen af min førerret. Det vidste jeg også (men ‘tak’ anyway).

Yderligere oplyses, at de først har set mit brev af den 1. september, da jeg klagede første gang den 14. november. Jo tak, men hvorfor har det så taget omkring 4 uger, før de ophævede den “idømte” inddragelse af min førerret – og hvorfor har de i øvrigt i den samme periode ikke skrevet een eneste sætning som svar??

Sluttelig fortæller de, at sagen nu er indsendt til fornyet vurdering hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og at jeg vil høre fra dem, når sagen er kommet tilbage…

This entry was posted in Kørekort. Bookmark the permalink.