Ingen e-mail

Jeg ringede i dag til det kontor hos politiet, som står for mit (uretmæssige!) afslag og (endnu mere uretmæssige) inddragelse af min førerret.

Da det er min opfattelse, at mest huskes, hvis det foregår skriftligt, ville jeg i første omgang bede om en email-adresse til den medarbejder, der var underskriver på det brev jeg modtog.

Efter at have hængt i en overbelastet telefonsluse alt alt for længe, fik jeg endelig fat i en flink medarbejder, der dog kunne oplyse, at det navn jeg efterspurgte ikke lige var til stede, og at man i øvrigt ikke udleverede email-adresser.

Jeg fik herefter en længere og ikke specielt nem instruktion i, hvordan jeg kunne benytte noget “digital post” – man skulle blot igennem alt for mange menu- og valgpunkter, så var man der og kunne skrive en besked.

Nå, det vil jeg straks prøve – men det det speeder næppe projektet op, bl.a. kunne man ikke skrive til en bestemt person, fik jeg fortalt 🙁

This entry was posted in Kørekort. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*