Mit svar

I dag sendte jeg mit svar på politiets anmodning om yderligere oplysninger.

Jeg gjorde naturligvis først og fremmest opmærksom på, at jeg hverken har eller har haft en øjensygdom!

Herefter fortalte jeg om omstændighederne ved min øjenskade (færdselsuheld) fra 2007, og jeg stillede det indlysende spørgsmål:
Hvorfor skal jeg stille med en speciallægeerklæring denne gang, når jeg ikke skulle sidst jeg fik nyt kørekort (2008) på en lægeerklæring nøjagtig mangen til den nye fremsendte?

Jeg gjorde også opmærksom på, at flere tidligere læge- og speciallægeerklæringer fastslår, at min skade er stationær, hvorfor der da heller ikke er tilstødt nye komplikationer, hvilket den nyeste lægeerklæring jo også tydeligt også bekræfter.

Jeg vedlagde desuden min “funktionsattest”, udfyldt af min øjenlæge i sommeren 2008. Den fastslår, at skaden er stationær.

Herudover oplyste jeg, at jeg allerede er i besiddelse af et digert værk af en speciallægeerklæring, som blev benyttet i forbindelse med forsikringssagen vedrørende trafikulykken (som modparten i øvrigt fik skylden for 100%), og som også fastslår, at skaden er stationær. Denne erklæring tilbydes kopieret og fremsendt hvis ønsket.

Endelig skrev jeg, at jeg – på baggrund af ovenstående – går ud fra, at man med disse oplysninger kan gå videre med sagen.

Jeg skrev også, at såfremt politiet stadig ønsker en helt ny speciallægeerklæring, vil denne naturligvis blive fremskaffet.
Der er dog pt. ca. 9 måneders ventetid hos de lokale øjenlæger 🙁

Så må vi se om det er nok 😀

This entry was posted in Kørekort. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*