NU STOPPER FESTEN!!

Nu har politiet den-onde-hyle-mig sendt mig endnu en “anmodning om indhentelse af yderligere oplysninger”!!!???

Brevet påstår – som nogle gange tidligere – at jeg “lider af eller har lidt af en øjensygdom”.

NEJ JEG GØR EJ! OG NEJ, DET HAR JEG ALDRIG GJORT!! Hvor svært kan de være??

Nu vil politiet pludselig have en kopi af min speciallægeattest fra 2008(!), som jeg oven i købet tilbød dem i mit brev af den 1. september 2016 (altså for mere end 7 måneder siden), men dengang reagerede man end ikke på mit tilbud!

Herudover ønsker de, at jeg spilder flere penge og mere tid på at indhente en “supplerende udtalelse” fra min øjenlæge med konkret oplysning om min synsstyrke, sammen med en vurdering af mit synsfelt, målt ved hjælp af perimetri på både venstre og højre øje!!
De vil endda have kopier af disse testresultater – tror de mon ikke på lægerne??
Jamen for helvede, de har nu fået 5-6 attester af den ene og anden art, der attesterer, at mit syn er perfekt på det venstre øje, og jeg har accepteret, at de må betragte mig som totalt blind på det højre øje, skønt det ikke er tilfældet, og på trods af, at jeg har ofret en uhyrlig bunke penge på alverdens alternative behandlinger af det dårlige øje.

Bevares, “anbefalingen” er kommet fra Styrelsen for Patientsikkerhed (sikke en selvmodsigelse!), men det er netop kun en anbefaling, så jeg går ikke ud fra, at politiet er tvunget til at følge den…

Brevet slutter med det, der åbenbart er en standard-trussel fra den kant:

Hvis du ikke fremsender de supplerende oplysninger inden den angivne frist, påtænker jeg at give dig afslag på din ansøgning om fornyelse og dermed inddrage din førerret.

Dette er jo i direkte modstrid med den seneste anbefaling fra Styrelsen for Patientsikkerhed (17.01.då.), hvor konklusionen vedr. det gode øje var:

Gruppe 1: Ansøgningen anbefales imødekommet uden anden tidsbegrænsning end gældende for alder og kategori.

Brevet er – måske ikke overraskende – underskrevet af en studentermedhjælper 🙁

Hold da kæft hvor jeg dog fortryder, at jeg overhovedet prøvede at være en god og lovlydig borger, og ikke bare kørte de sikkert forholdsvis få årlige ture med min Daimler, uden at blande myndighederne ind i det. Så havde jeg også sparet skatten 😀

This entry was posted in Kørekort. Bookmark the permalink.