Så gik der hul på bylden!

Der sker ting og sager i dag, skal jeg love for!
For lidt siden fik jeg en opringning fra den flinke dame fra borgerservice.
Hun fortalte mig, at hun lige havde modtaget svar fra politiet, som havde meddelt hende, at man godkendte, at hun udstedte et nyt midlertidigt kørekort, men at de ikke kunne svare på, hvornår sagen var færdigbehandlet.

Jamen det var jo bare det jeg ønskede – tak!

Det har så “kun” taget omkring 3 uger at få rettet den fejltagelse!!!

Nå, jeg er egentlig så lettet over dette (midlertidige) resultat, at jeg indtil videre ikke vil spekulere på, hvad politiets aparte sagsbehandling indtil nu har kostet mig, både økonomisk men sandelig også helbredsmæssigt!

Jeg kan hente mit nye midlertidige kørekort (det tredie) på borgerservice i morgen 😀

Om det er den flinke dame hos Færdselsstyrelsen eller politiet selv, der er kommet frem til denne løsning, ved jeg ikke – endnu.

This entry was posted in Kørekort. Bookmark the permalink.