SÅ RØG KÆDEN AF!

Hvad fanden sker der hos politiet???

Jeg har fået et brev, hvori politiet skriver, at man har besluttet, at give mig afslag på samtlige mine kørekort samt at inddrage min førerret. Jeg må derfor ikke længere fre motordrevet motorkøretøj!

Er de fra forstanden??

Man begrunder afgørelsen med, at jeg “ikke skulle have have sendt yderligere oplysninger eller bemærkninger til sagen”…

Mit to siders brev med bilag regnes åbenbart ikke for noget?????

Jeg kan klage til Færdselsstyrelsen inden 4 uger fra afgørelsen – klagen skal dog fremsendes til politiet i første omgang.

Det kan naturligvis tænkes, at det er postvæsnets skyld, at mit brev evt. ikke er nået frem. Min kilde hos Vestegnens Politi, hvor sagen kører (kørte?), oplyser dog, at der ikke altid er helt tjek på tingene der.

Under alle omstændigheder: Hvorfor lod man (politiet) gå over 2 måneder efter fristens udløb – og helt uden at sende rykker(e)? (Breve fra politiet er sendt via e-boks, så her er postvæsnet uden ansvar).

Jeg skal have fat i dem mandag!

🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

This entry was posted in Kørekort. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*